BAMBUSRIBAKARDINAD

Bambusribakardinad on kõige looduslähedasemad aknakatted kogu aknakatete peres!

Bambusribad on valmistatud 100% looduslikust vertikaalsuunalisest bambusmaterjalist, millel on naturaalne looduslähedane värvigamma ning võime reageerida õhu niiskussisaldusele.

Miks valida ribakardinate seast just bambusribakardin? Sellepärast, et interjööris loob bambusmaterjal väga hubase ja looduslähedase atmosfääri.

  • hajutab valgust;
  • reguleerib ruumi temperatuuri ja õhuniiskust;
  • kerge, ribasid on lihtne üles tõsta ja juhtida;
  • keskkonnasõbralik, „roheline“ materjal;
  • on moodne ja dekoratiivne sisekujunduselement;
  • lihtne paigaldada ja hooldada, kestev;
  • käsitsi või nöörmehhanismiga juhitav

Bambuse looduslik materjal reguleerib ruumis õhuniiskuse taset. Bambus imab liigset niiskust endasse, samas kui kuiva õhu puhul eraldab seda. Selle omaduse tõttu ei soovitata bambusribakardinaid kasutada näiteks pesuruumides, kus nad liigse niiskuse tõttu hallitama võivad minna.

Pakume oma klientidele bambusribasid mõõtmetes 25 mm ja 50 mm ja 6 erinevas toonis, nii viimistletud kui ka viimistlemata variandis. 4 erinevat heledat tooni lisavad ruumidele õhulisust ja kergust, samas kui 2 tumedat tooni lisavad ruumi sisekujundusse rohkem dekoratiivsust, sügavust ja müstilisust. Värvitoonidega tutvumiseks palun astuge läbi meie salongist!

Valmistame bambusest ribakardinaid just teile vajaminevates mõõtmetes. 25 mm ribade puhul on maksimaalne laius 1830 mm ja 50 mm ribade puhul 2440 mm.

KÜSI PAKKUMIST

    ETTEVÕTE

    NIMI *

    TELEFON *

    E-POST *

    TOOTEGRUPP

    LAIUS *

    KÕRGUS *

    LISAINFO *

    RUUMI FOTO

    Soovin saada e-postile Päikesedekoori OÜ uudiseid ja infot eripakkumiste kohta. Olen teadlik, et saan iga hetk oma nõusoleku tagasi võtta.